TARİHTE BİR STEM YOLCUSU- A STEM TRAVELLER IN HISTORY-

06.12.2020 189

A STEM TRAVELLER IN HISTORY-TARİHTE BİR STEM YOLCUSU

eTwinning projesi 11 Azeri 8 Türk ortaklı bir projedir.Projenin amacı  öğrencilerin ülkelerine ait tarihi yerleri ve olayları araştırmaları kendi hazırladıkları oyunlar ve sunumlar ile tarihi kültürlerini tanıtma olanağı sağlayan bir projedir.Bu kapsamda her ülkenin tarihi günleri,kutlama şekilleri sunumlar ile paylaşılmaktadır.Bunları gerçekleştirmek için birçok etkinlik ve canlı görüşmeler düzenlenmektedir.Okulumuz öğretmenlerinden  proje ortağı Süheyla TAŞ ve proje grubu öğrencileri etkinliklerde aktif rol almaktadırlar.Bu etkinliklerden birisi de 17 Kasım National Revival Day 'dir. Azerbaycanlı ve Türk ortakların katılımı ile canlı görüşme yapılıp ulusal gün kutlanmıştır.Böylece öğrencilerim birbirleri ile iletişim kurmaları sağlanmış,aynı zamanda sosyal yönlerinin gelişmesine katkı sunulmuştur.