OKULUM TEMİZ PROJESİ

Okulum Temiz Projesi "kapsamında Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullardan HATAY ORTAOKULU'na İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko tarafından Kaymakamlık toplantı salonunda belge takdimi gerçekleştirildi.

Takdim esnasında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko,

"Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz başta olmak üzere okulumuzdaki tüm çalışma arkadaşlarımızın sağlığı açısından Sanayi Bakanlığı, TSE ve Bakanlığımız İSG Daire Başkanlığı koordinesinde yürütülen bu programa büyük önem vermekteyiz.

Sağlık, hijyen, temizlik bizim için her şeyin başında gelmektedir.

Bu kapsamda büyük özveri ile çalışıp okullarımızın sağlık ve hijyen açısından da güvenli bir hale gelmesini sağlayan siz değerli meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. " dedi.

İlçemizdeki "ortaokullar" arasında bu belgeyi almaya hak kazanan ilk kurum okulumuz oldu.

31.10.2020 909

31-10-202031-10-202031-10-202031-10-2020