1. Bahar Şenliği

1. Bahar Şenliği

Hatay Ortaokulu 1. Bahar Şenliği kapsamında Teknoloji ve tasarım, Robotik kodlama, Zeka oyunları, Çevre Eğitimi botanik bahçesi, Görsel Sanatlar sergisi ve Çikolata Fabrikası kitap tanıtımı ile okul aile birliği kermesi açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet Tecimen,  Şube müdürlerimiz Sayın Ahmet Şanal, Sn. Osman Şevket, Sn Mehmet Salih Özgün , Bakanlık Temsilcimiz ve Okul Müdürümüz Ahmet Uygun tarafından yapılmıştır.

06.06.2022 3077

Hatay Ortaokulu 1. Bahar Şenliği kapsamında Teknoloji ve tasarım, Robotik kodlama, Zeka oyunları, Çevre Eğitimi botanik bahçesi, Görsel Sanatlar sergisi ve Çikolata Fabrikası kitap tanıtımı ile okul aile birliği kermesi açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet Tecimen,  Şube müdürlerimiz Sayın Ahmet Şanal, Sn. Osman Şevket, Sn Mehmet Salih Özgün , Bakanlık Temsilcimiz ve Okul Müdürümüz Ahmet Uygun tarafından yapılmıştır.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn Mesut Çerko ve İl Milli Eğitim şube Müdürü Sn. Bekir Kocaoğlan şenliğimize katılım göstermiş ,sergi alanlarında öğrencilerle sohbet ederek , tebrik etmiştir.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn Mesut Çerko ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet Tecimen,  ziyareti sırasında Türkiye Bilek Güreşi şampiyonasında Türkiye birincisi ve üçüncüsü olan öğrencilerimize hediye takdim etmişlerdir.

Bahar şenliğimiz kapsamında yılboyunca öğrencilerimizin ,fedakar öğretmenlerimiz ile birlikte hazırladığı eserleri sergileme fırsatı bulduk.

Bu vesileyle Teknoloji ve Tasarım öğretmenlerimiz Münire Şerbetçi ve Meziyet Höyük'e Robotik kodlama öğretmenlerimiz Sedef Arslan ve Erhan Kalbur'a, Türkçe öğretmenlerimiz Filiz Karakaş ve Ayşe Çeliker'e, Çevre eğitimi öğretmenlerimiz Zuhal Öfgeli, Erhan Kalbur ve Mervenur Ergin'e , Matematik öğretmenimiz Suzan Yücedan'a, Göresel Sanatlar öğremenlerimiz Suhan Aslan ve Seçil Uluç'a ve uzun zamandır bu programın hazırlanması sürecinde mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan müdür yardımcılarmız Ali Coşkun, Zuhal Öfgeli ve Nurşen Bayraktar'a

Katılımları ile bizleri onurlandıran İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn Mesut Çerko'ya, İl Milli Eğitim şube Müdürü Sn. Bekir Kocaoğlan'a , İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet Tecimen'e , Şube müdürlerimiz Sayın Ahmet Şanal, Sn. Osman Şevket, Sn Mehmet Salih Özgün'e , değerli okul müdürlerine ve velilerimize teşekkür ederiz.

06-06-202206-06-202206-06-202206-06-202206-06-202206-06-202206-06-202206-06-202206-06-202206-06-2022