Hatay Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin temel ihtiyaçları olan bilgileri onlara verirken, velilerimizin de çocuklarına okulda öğrenme için her fırsatın verildiğinden haberdar ve emin olmasını bekliyoruz. Ayrıca öğretmenlerimiz başarının hep birlikte çalışmaktan geçeceğine inanarak, birlik içerisinde çalışmalarını ve başarılı olmalarını istiyoruz. Bunlarla birlikte; okulun bütün çalışanlarının, birbirini bir aile olarak görmelerini, herkesin üzerine düşen görevlerini özveri ile yapmasını ve başarıya inanmalarını istiyoruz.

Misyon: Biz öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için onları; bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen kişiler olarak yetiştirmek, 21. yüzyılda gelişen ihtiyaçlara cevap verecek bireyler olarak hayata hazırlamak, insana değer veren, problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren kişilikli insanlar olarak yetiştirebilmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 07:00-12:40 12:50-18:30
Isınma: Merkezi Isıtma ve Soğutma
Servis Bilgisi: Servis ile ulaşım var
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2020 YILINDA 3 ÖĞRENCİMİZ FEN LİSESİNE,14 ÖĞRENCİMİZ NİTELİKLİ LİSELERE 61 ÖĞRENCİMİZ ANADOLU LİSELERİNE YERLEŞMİŞTİR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %98
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak Ortaokul Araştırmaları Projeleri
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Kurumsal Sosyal Medya Hesaplarımız facebook.com/hatayortaokulu twitter.com/hatayortaokulu instagram.com/hatayortaokulu youtube.com/hatayortaokulu

WEB - https://hatayortaokulu.meb.k12.tr

Adres - AKASYA MAH. 78 SK. ORTAOKUL SİTESİ B BLOK NO 27 ANTAKYA / HATAY